La Bottega
Selskabsmenu ud af huset

Få en bid af Italien næste gang du holder fest.

Lad La Bottega klare alle forberedelserne og slap af med dine gæster. Vi har sammensat nogle menu forslag. I kan også selv sammensætte en menu fra vores kort, så I får lige det i ønsker.

Antipasti & Insalate
- Forret & Salat

Priserne er anvist pr. person.

  • Affettati misti Kr. 55,-

    Fad med Italienske og hjemmelavede Danske specialiteter. Vi blander 5 slags, feks. Bresaola, San Daniele skinke, Chianti skinke, Coppa, fennikel pølse, Milanese pølse, Napoli pølse, Spianata pølse, hjemmelavet paté. Dertil kommer oliven og hjemmelavet pesto.

  • Vitello tonnato Kr. 55,-

    Kalvefilet med tun cremesauce

  • Carpacci misti Kr. 55,-

    Carpaccio af oksemørbrad og hjemmelavet Bresaola med rucola og parmesan

  • Insalata pollo Kr. 45,-

    Salat med stegt kylling, trøffelolie og peberrod-dressing

  • Insalata Caprese Kr. 45,-

    Bøffel mozzarella med tomat, basilikum og olivenolie

  • Insalata Salmone Kr. 55,-

    Salat med varmrøget laks med sennep og honning-dressing

  • Prosciutto San Daniele e melone Kr. 55,-

    San Daniele skinke serveret med melon

  • Bresaola con crema di ricotta e limone Kr. 55,-

    Lufttørret bresaola serveret med ricottaost tilsmagt med citron og trøffelolie

  • Insalata di fagioli bianchi e tonno Kr. 45,-

    Hvide bønner-salat med tun, løg og krydderier

  • Verdure miste Kr. 45,-

    Grøntsager tilberedt på forskellige måder

Carne
- Kødretter

Vælg minimum 2 slags kød, da dette passer til mængden af kød til hovedretten. Pris pr. person.

  • Scaloppine al limone e timo Kr 49,-

    Tynde skiver kalvefilet med citron sauce

  • Filetto di manzo con zucchini Kr 69,-

    Helstegt mørbrad med squash

  • Culotte di vitello al forno Kr 49,-

    Langtidsstegt kalveculotte

  • Arrosto di manzo al forno con funghi Kr 69,-

    Rosastegt oksehøjreb med svampe

  • Noce di cervo al forno con timo Kr 59,-

    Kronhjorte inderlår med krydderier

  • Cinghiale brasato al vino Kr 49,-

    Braisseret vildgris med vin og krydderier

  • Coscio di Agnello al forno Kr 49,-

    Ovnstegt lammebøv med hvidløg og rosmarin

  • Porchetta al forno Kr 39,-

    Klassisk porchetta, langtidsstegt med hvidløg og rosmarin

  • Polpette al sugo Kr 39,-

    Oksekødboller i tomatsauce

  • Arrosto di Tacchino al forno Kr 39,-

    Ovnstegt kalkun-porchetta

  • Petto di Farona con pancetta e pomodori secchi Kr 49,-

    Fyldt perlehønebryst med semidried tomater og pancetta

  • Bocconcini alla Romana Kr 49,-

    Tynde skiver af kalveinderlår fyldt med Parmaskinke og salvie serveret i Marsalavin-sauce

  • Pollo alla Romana Kr 39,-

    Typisk ret fra Rom egnen: kylling sauteret på pande og serveret sammen med rød og gul peberfrugt i en hvidvin-sauce

  • Arrosto di Manzo con salsa ai Funghi Kr 49,-

    Rosastegt oksefilet med svampe fløde-sauce

  • Agnello con finocchi al vino bianco Kr 49,-

    Braisseret lammekølle med fennikel i hvidvin

  • Stufato di manzo con piselli Kr 39,-

    Stuvet oksetyksteg med ærter og urter i let tomatsauce

  • Pollo alla Cacciatora con olive Kr 39,-

    Grydestegt kyllingelår med sorte oliven og rosmarin

  • Filetto di Salmone al forno con salsa al limone Kr 55,-

    Bagt laksefilet serveret med citronsauce

Contorni
- Tilbehør

Pris pr. person.

  • Panzanella Kr 29,-

    Panzanella, brød salat med tomat

  • Insalata mista Kr 29,-

    Blandet salat af sæsonens grøntsager

  • Verdure miste Kr 39,-

    Grillede grøntsager

  • Insalata di bulgur con verdure Kr 29,-

    Bulgursalat

  • Focaccia di patate o al pomodoro Kr 165,- /kg

    Foccacia – vælg mellem tomat/basilikum eller kartoffel/rosmarin efter vægt

  • Patate al forno Kr 19,-

    Råstegte kartofler med hvidløg og rosmarin

Dolci
- Dessert

Pris pr. person.

  • Tiramisú Kr 39,-

    Klassisk tiramisu med ladyfinger-kiks og mascarponecrème

  • Macedonia di frutta fresca con gelato della casa Kr 39,-

    Frugtsalat marineret med citron og hvidvin, hertil hjemmelavet is

  • Browni misto con gelato al pistacchio Kr 49,-

    Brun og lys brownie med hjemmelavet pistaceis

  • Bigné con crema al Grand Marnier Kr 49,-

    Hjemmelavet vandbakkelse med Grand Marnier-creme

  • Gelato misto Kr 49,-

    Isbuffet m/ 4 slags hjemmelavet italiensk is m/ sprøde kræmmerhuse og diverse topping

BUFFET
(min. 10 personer)

Skal bestilles til minimum 10 personer. Til disse buffeter medfølger hjemmebagt brød. Pris pr. person:

  • Buffet 1 Kr 99,-
  • Affettati misti

    Fad med Italienske og hjemmelavede Danske specialiteter. Vi blander 5 slags, f.eks. Bresaola, San Daniele skinke, Chianti skinke, Coppa, fennikel pølse, Milanese pølse, Napoli pølse, Spianata pølse, hjemmelavet paté. Dertil kommer oliven og hjemmelavet pesto.

  • Insalata di Pollo con salsa al Rafano

    Carlo’s signaturret, kyllingesalat med trøffelolie og en sur-sød peberrod-dressing.

  • Verdure alla griglia

    Grillede grøntsager.

  • Buffet 2 Kr 169,-
  • Affettati misti

    Fad med Italienske og hjemmelavede Danske specialiteter. Vi blander 5 slags, f.eks. Bresaola, San Daniele skinke, Chianti skinke, Coppa, fennikel pølse, Milanese pølse, Napoli pølse, Spianata pølse, hjemmelavet paté. Dertil kommer oliven og hjemmelavet pesto.

  • Kalkun-porchetta og tynde skiver af kalvefilet med citron.
  • Grillede grøntsager og ovnstegte kartofler.
  • Buffet 3 Kr 259,-
  • Vitello tonnato

    Kalvefilet med tun-cremesauce.

  • Insalata Caprese

    Bøffel mozzarella med tomat, basilikum og olivenolie.

  • Oksehøjreb med svampesauce og lammebov med hvidløg og rosmarin.
  • Bulgursalat og ovnstegte kartofler.
  • Browni misto med hjemmelavet is.
  • Buffet 4 Kr 289,-
  • Affettati misti

    Fad med Italienske og hjemmelavede Danske specialiteter. Vi blander 5 slags, f.eks. Bresaola, San Daniele skinke, Chianti skinke, Coppa, fennikel pølse, Milanese pølse, Napoli pølse, Spianata pølse, hjemmelavet paté. Dertil kommer oliven og hjemmelavet pesto.

  • Vitello tonnato

    Kalvefilet med tun-cremesauce.

  • Insalata di Pollo con salsa al Rafano

    Carlo’s signaturret, kyllinge salat med trøffelolie og en sur-sød peberrod-dressing.

  • Kronhjorte inderlår og Porchetta-steg med hvidløg og rosmarin.
  • Bulgursalat med grøntsager, grillede grøntsager og ovnstegte kartofler.
  • Macedonia di frutta con gelatao della casa

    Frugtsalat marineret med citron og hvidvin, hertil hjemmelavet is.

Med forbehold for trykfejl og ændringer.

Take-Away
WEEKENDMENUER

Hos La Bottega har du mulighed for at få en weekend menu. Som består af lækre forretter, hovedretter samt desserter. Disse varierer hver uge og du kan finde mere information samt oversigten hvilke Take-Away weekendmenuer er gældende ved at trykke på knappen nedenfor.