La Bottega
Selskabsmenu ud af huset

Selskabsmenu ud af huset 2022
BUFFET

(Vær opmærksom på at selskabsmenuerne skal bestilles af minimum 10 personer og seneste frist for afbestilling er 72 timer før)

Øverst på listen her finder du vores udvalg af Buffet og længere nede på siden kan du se ala carte menuerne.

Buffet 1

Affettati misti, olive, pesto al basilico e tzatziki
Fad med specialiteter fra huset. Vi blander 5 slags, f.eks. Bresaola, San Daniele skinke, Chianti skinke, Coppa, fennikel pølse, Milanese pølse, Napoli pølse, Spianata pølse, dertil kommer oliven, hjemmelavet pesto og hjemmelavet Tzatztiki.

Insalata Caprese
 Bøffel mozzarella med frisk tomat, basilikum og olivenolie.

Insalata di Pollo con salsa al Rafano
Carlo’s signaturret, kyllingesalat med trøffelolie og en sur-sød peberrodsdressing

Verdure miste
Grøntsager tilberedt på forskellig vis

Pris pr. person 129,-

Buffet 2

Affettati misti, olive, pesto al basilico e tzatziki
Fad med specialiteter fra huset. Vi blander 5 slags, f.eks. Bresaola, San Daniele skinke, Chianti skinke, Coppa, fennikel pølse, Milanese pølse, Napoli pølse, Spianata pølse, dertil kommer oliven, hjemmelavet pesto og hjemmelavet Tzatztiki.

Vitello tonnato
Rosa stegt kalvelårtunge serveret med tun-cremesauce.

Porchetta al forno
Ovnstegt porchetta (rullet svinebryst) med hvidløg, rosmarin og fennikelfrø

Straccetti di vitella con Limone e Timo
Tynde skiver af kalveinderlår med citron og timian

Verdure miste e Patate al Forno
Grøntsager og råstegte kartofler.

 Pris pr. person 199,-

Buffet 3

Vitello tonnato
Rosa stegt kalvelårtunge med tun-cremesauce.

Insalata Caprese
 Bøffel mozzarella med frisk tomat, basilikum og olivenolie.

Verdure miste
Grøntsager tilberedt på forskellig vis

Costata al forno con salsa ai funghi e tartufo
Rosastegt kalve ribeye med svampesauce

Agnello stufato con finocchi al vino bianco
Hvidvinsstuvet lammebov med fennikel og krydderier

Insalata d’orzo e Patate al forno
Perlebygsalat og ovnstegte kartofler.

Browni ai 2 cioccolati con gelato della casa
Brownie af 2 chokolader med hjemmelavet is.

Pris pr. person 289,-

Buffet 4

Affettati misti, olive, pesto al basilico e tzatziki
Fad med specialiteter fra huset. Vi blander 5 slags, f.eks.  Bresaola, San Daniele skinke, Chianti skinke, Coppa, fennikel pølse, Milanese pølse, Napoli pølse, Spianata pølse, dertil kommer oliven, hjemmelavet pesto og hjemmelavet tzatziki

Vitello tonnato
Rosastegt kalve lårtunge med tun-cremesauce.

Insalata di Pollo con salsa al Rafano
Carlo’s signaturret, kyllingesalat med trøffelolie og en sur-sød peberrodsdressing

Noce di cervo al forno con funghi
Rosastegt kronehjorte inderlår med svampe ragout

Filetto di manzo con zucchini e tartufo
Rosastegt oksemørbrad med squash og trøffel

Insalata di bulgur, Verdure miste e patate al frono
Bulgursalat, grøntsager og råstegte kartofler

Macedonia di frutta con gelato della casa
Frugtsalat marineret med citron og hvidvin, hertil hjemmelavet is

Pris person 329,-

(Vær opmærksom på at selskabsmenuerne skal bestilles af minimum 10 personer og seneste frist for afbestilling er 72 timer før)

Antipasti / Forret

(Vær opmærksom på at selskabsmenuerne skal bestilles af minimum 10 personer og seneste frist for afbestilling er 72 timer før)

Pris pr. person.

  • Affettati misti Kr. 65,-

    Fad med Italienske og hjemmelavede Danske specialiteter. Vi blander 5 slags, feks. Bresaola, San Daniele skinke, Chianti skinke, Coppa, fennikel pølse, Milanese pølse, Napoli pølse, Spianata pølse, hjemmelavet paté. Dertil kommer oliven og hjemmelavet pesto.

  • Vitello tonnato Kr. 65,-

    Kalvefilet med tun cremesauce

  • Verdure miste Kr. 65,-

    Aubergine, squash, peberfrugt, og løg. Tilberedt på forskellig vis

  • Insalata di pollo Kr. 65,-

    Carlo’s signaturret, kylling salat med trøffelolie og en sur-sød peberrodsdressing

  • Insalata Caprese Kr. 65,-

    Bøffel mozzarella med tomat, basilikum og olivenolie

  • Insalata di fagioli bianchi con tonno e cipolla Kr. 65,-

    Salat af hvide bønner med tun, løg og krydderurter

  • Insalata con Salmone affumicato e salsa alla senape Kr. 75,-

    Grøn salat med varmrøget laks serveret med sennep-honning dressing

  • Insalata di polpo, patate e sedano Kr. 75,-

    Klassisk salat af oktopus med selleri og kartoffel, marineret med en citron vinaigrette

  • Prosciutto di San Daniele con melone Kr. 75,-

    San Daniele skinke serveret med melon (kun i melon sæson)

  • Bresaola con crema di ricotta al limone e tartufo Kr. 75,-

    Lufttørret bresaola serveret med ricottaost tilsmagt med citronskræl, trøffelolie og krydderier

  • Carpacci misti di filetto e bresaola con rucola e parmiggiano Kr. 85,-

    Carpaccio af oksemørbrad og Bresaola med rucola og parmesan

Secondi / Hovedret

Pris pr. person.

  • Fjærkræ:
  • Pollo alla Romana Kr. Lille 39,- // Stor 75,-

    Typisk ret fra Rom, kylling sauteret på panden, serveret med rød og gul peberfrugt i hvidvin-sauce og krydderurter

  • Pollo alla cacciatora Kr. Lille 39,- // Stor 75,-

    Pandestegt kylling med oliven og krydderurter, i hvidvin-eddike sauce

  • Porchetta di tacchino al forno Kr. Lille 39,- // Stor 75,-

    Ovnstegt kalkun-porchetta med krydderier

  • Petto di faraona con pomodori secchi e pesto Kr. 75,-

    Perlehønebryst fyldt med semi-dried tomat og basilikum-pesto

  • Gris:
  • Porchetta di maiale Kr. Lille 39,- // Stor 75,-

    Klassisk langtidsstegt rullestegt af svinebryst, fyldt med fennikelfrø, hvidløg, peber og rosmarin

  • Capocollo di cinghiale brasato al vino Kr. Lille 55,- // Stor 99,-

    Nakkefilet af vildsvin braiseret med urter og krydderier i hvidvin

  • Lam:
  • Coscio d’agnello al rosmarino Kr. Lille 55,- // Stor 99,-

    Ovnstegt lammekølle med hvidløg og rosmarin

  • Agnello stufato con finocchi al vino bianco Kr. Lille 55,- // Stor 99,-

    Hvidvinsstuvet lammebov med fennikel og krydderier

  • Stufato di manzo con piselli e patate Kr. Lille 39,- // Stor 75,-

    Stuvet okseklump i en let tomatsauce med ærter, urter og kartofler

  • Straccetti di vitello al limone e timo Kr. Lille 55,- // Stor 99,-

    Tynde skiver af kalveinderlår stegt på panden og serveret med citron/timian sauce

  • Bocconcini alla romana Kr. Lille 55,- // Stor 99,-

    Tynde skiver af kalveinderlår, fyldt med italiensk skinke og salvie og serveret i marsalavin sauce

  • Costata al forno con salsa ai funghi e tartufo Kr. Lille 59,- // Stor 109,-

    Rosastegt kalve rib-eye, serveret med en svampe sauce tilsmagt trøffel

  • Arrosto di manzo al forno con sua salsa Kr. Lille 59,- // Stor 109,-

    Rosastegt oksefilet med krydderier og egen sauce

  • Filetto di vitella con salsa di zucchini e tartufo Kr. Lille 79,- // Stor 139,-

    Rosastegt kalvemørbrad, serveret med squash og trøffelsauce

  • Vildt:
  • Noce di cervo al forno con salsa di funghi e timo Kr. Lille 65,- // Stor 119,-

    Langtidsstegt krondyr-inderlår med krydderier, serveret med svampe og timian sauce

  • Fisk:
  • Filetto di salmone al forno con salsa al limone Kr. Lille 59,- // Stor 109,-

    Ovnbagt laksefilet med citron og friske krydderurter, serveret med en citronsauce

Contorni
- Tilbehør

Pris pr. person.

  • Insalata mista Kr 29,-

    Blandet salat af sæsonens grøntsager

  • Insalata di bulgur con verdure Kr 29,-

    Bulgursalat

  • Patate al forno Kr 19,-

    Råstegte kartofler med hvidløg og rosmarin

  • Focacce Kr 185,- /kg

    Vælg mellem tomat/basilikum eller kartoffel/rosmarin efter vægt

Dolci - Dessert

Pris pr. person.

  • Tiramisú Kr 29,-

    Klassisk tiramisu med ladyfinger-kiks og mascarponecrème

  • Delizia al limone con gelato Kr 29,-

    Citron delice med hjemmelavet sorbet

  • Browni misto con gelato Kr 45,-

    Lys og mørk brownie med hjemmelavet is

  • Gelato misto Kr 45,-

    Isbuffet m/ 3 slags hjemmelavet italiensk is, sprøde kræmmerhuse og diverse

  • Macedonia di frutta fresca com Gelato della casa Kr 45,-

    Frugtsalat marineret med citron og hvidvin, hertil hjemmelavet is