Om La Bottega
Café & Delikatesse

01

Om os

Lille café med eget bageri, hjemmelavede lækkerier, slagterspecialiteter fra Slagteren & Kokken i Gistrup, mad ud af huset, salg af vin, olie, is, frisk pasta og meget andet…

Caféen ligger i Brix Gaard. Italienske 1600-tals inspirerede kvalitetsfliser og keramik er nøje udvalgt i almuestilen for at kunne matche den oprindelige Brix Gaards faktiske alder. Og et hold italienske brolæggere har ovenikøbet været i Aalborg for at skabe det rette italienske mønster i den genetablerede brobelægning på gårdspladsen, hvor gæsterne til foråret skal kunne sidde ude og nyde de italienske specialiteter og måske et stille glas Asti.

02

Brix Gaard
i Aalborg

Til gengæld er Brix Gaards oprindelige bindingsværks- og sprossevindues-ide selvfølgelig så vidt muligt bevaret for at fastholde grundudtrykket i et af Aalborgs ældste, mest markante og bevaringsværdige byggerier.

Nok er det i 2014 ikke længere unaturligt for en italiensk restauratør at åbne i Aalborg, men respekten for den særlige adresses historie som primært købmandsgård op gennem århundrederne skal naturligvis bibevares. Den slags forstår om nogen en romer.

 

Billeder
fra La Bottega