Om La Bottega
Café & Delikatesse

01

Om os

Lille café med eget bageri, hjemmelavede lækkerier, slagterspecialiteter fra Slagteren & Kokken i Gistrup, mad ud af huset, salg af vin, olie, is, frisk pasta og meget andet…

Caféen ligger i Brix Gaard. Italienske 1600-tals inspirerede kvalitetsfliser og keramik er nøje udvalgt i almuestilen for at kunne matche den oprindelige Brix Gaards faktiske alder. Og et hold italienske brolæggere har ovenikøbet været i Aalborg for at skabe det rette italienske mønster i den genetablerede brobelægning på gårdspladsen, hvor gæsterne til foråret skal kunne sidde ude og nyde de italienske specialiteter og måske et stille glas Asti.

02

Brix Gaard
i Aalborg

Til gengæld er Brix Gaards oprindelige bindingsværks- og sprossevindues-ide selvfølgelig så vidt muligt bevaret for at fastholde grundudtrykket i et af Aalborgs ældste, mest markante og bevaringsværdige byggerier.

Nok er det i 2014 ikke længere unaturligt for en italiensk restauratør at åbne i Aalborg, men respekten for den særlige adresses historie som primært købmandsgård op gennem århundrederne skal naturligvis bibevares. Den slags forstår om nogen en romer.

 

Billeder
fra La Bottega

Påskeferie

Påske
menu

Påskeferien 2021

Påskeferien er landet, og det er vores Påskemenu også. Du kan se den ved at trykke på knappen nedenfor.

Vi går opmærksom på at vi holder LUKKET Skærtorsdag, Langfredag, samt 1. og 2. påskedag.