Godt Nytår! Vi håber i alle er kommet godt ind i det nye år, og vi skyder atter året i gang med en lækker weekendmenu.
Vi gør vores bedste som altid at sammensætte menuer til jer kære gæster, denne kommende weekend er der mulighed for en lækker menu der består af en lækker forret, hovedret samt dessert med en god flaske vin til, du kan læse mere om dette nedenfor. Vi ses hos La Bottega.
Denne gang ændrer vi konceptet en lille smule, så der nu er en 4 retters menu. Det er selvfølgeligt ikke muligt at blande retterne på kryds og tværs.
Forret:
Tartare di Manzo della Locanda – Tartar af Oksemørbrad med creme af Mozzarella og Trøffel
Mellemret:
Spaghetti con crema di Zucchine e Salmone Affumicato – Hjemmelavet Spaghetti med Squashcreme og røget Laks
Hovedret:
Filetto di Manzo al Pepe Verde é Senape – Oksemørbrad med Sauce på Grøn Peber og Sennep
Dessert:
Tortino di Mele e Cannella con Gelato alla Vaniglia
2 Retter: kr 210,-
3 Retter: kr. 240,-
4 Retter: kr 270,-
Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:
Sauvignon Blanc – Kellerei Erste & Neue – 2017
Vino Nobile di Montepulciano – La Ciarlana – 2013
Prisen for dette er: 1248,- (4 Personer & 3 retter dvs. uden mellemret) / 1348,- (4 Personer & 4 retter)
Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.
Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.