Vi gør vores bedste som altid at sammensætte menuer til jer kære gæster, denne kommende weekend er der mulighed for en lækker menu der består af en lækker forret, hovedret samt dessert med en god flaske vin til, du kan læse mere om dette nedenfor. Vi ses hos La Bottega.
Denne gang ændrer vi konceptet en lille smule, så der nu er en 4 retters menu. Det er selvfølgeligt ikke muligt at blande retterne på kryds og tværs.
Forret:
Zuppa di Pesce, Cozze e Croutons – Vesterhavssuppe med Blåmusling og Brødcroutoner
Mellemret:
Risotto con Zucca e Pancetta – Risotto med Græskar og Pancetta (Italiensk “bacon”)
Hovedret:
Guancia di Manzo alla Birra con purédi Patate – Ølbraiserede oksekæber med puré af Kartoffel
Dessert:
Torta di Mele con Gelato di Vaniglia e Cannella – Æblekage med hjemmelavet Vanille/Kanel is
2 Retter: kr 210,-
3 Retter: kr. 240,-
4 Retter: kr 270,-
Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:
Sauvignon Blanc – Kellerei Erste & Neue – 2017
Vino Nobile di Montepulciano – La Ciarlana – 2013
Prisen for dette er: 1248,- (4 Personer & 3 retter dvs. uden mellemret) / 1348,- (4 Personer & 4 retter)
Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.
Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.