Vi gør vores bedste som altid at sammensætte menuer til jer kære gæster, denne kommende weekend er der mulighed for en lækker menu der består af en lækker forret, hovedret samt dessert med en god flaske vin til, du kan læse mere om dette nedenfor. Vi ses hos La Bottega.
Denne gang ændrer vi konceptet en lille smule, så der nu er en 4 retters menu. Det er selvfølgeligt ikke muligt at blande retterne på kryds og tværs.
Forret:
Filetto di Platessa con Cavoli – Vores fortolkning af Fiskefileten med Kål
Mellemret:
Gnocchetti con Funghi e Salsiccia – Hjemmelavet Pasta med Svampe og Salsiccia
Hovedret:
Stinco di Vitello con Puré di Patate e Rapa Rossa – Langtidstilberedt Kalve skank med Kartoffelpuré, Rødbede og Egen Sauce
Dessert:
Pannacotta al Frutta di Passione – Passionsfrugt Pannacotta
2 Retter: kr 210,-
3 Retter: kr. 240,-
4 Retter: kr 270,-
Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:
Sauvignon Blanc – Kellerei Erste & Neue – 2017
Vino Nobile di Montepulciano – La Ciarlana – 2013
Prisen for dette er: 1248,- (4 Personer & 3 retter dvs. uden mellemret) / 1348,- (4 Personer & 4 retter)
Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.
Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.