Weekendmenu 23. og 24. Oktober 2020

Vi gør vores bedste som altid at sammensætte menuer til jer kære gæster, denne kommende weekend er der mulighed for en lækker menu der består af en lækker forret, hovedret samt dessert med en god flaske vin til, du kan læse mere om dette nedenfor. Vi ses hos La Bottega.

Forret:

Tagliatelle al Salmone Affumicata – Hjemmelavet Tagliatellepasta med en rosa sauce lavet på røget laks og fløde.

Hovedret:

Tagliata di Manzo con Rucola e Parmigiano – Rib-eye med Rucola, Rucolapesto og Parmigiano

Dessert:

Tiramisù

2 Retter: kr 210,-
3 Retter: kr. 230,-

Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:

Sauvignon Blanc – Kellerei Erste&Neue – 2017
Vino Nobile di Montepulciano – La Ciarlana – 2013

Prisen for dette er: 1248,- for 4 personer.

Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.

Bliv opdateret

Flere nyheder

Weekendmenu 20. og 21. November 2020

Vi gør vores bedste som altid at sammensætte menuer til jer kære gæster, denne kommende weekend er der mulighed for en lækker menu der består

Weekendmenu 13. og 14. November 2020

Vi gør vores bedste som altid at sammensætte menuer til jer kære gæster, denne kommende weekend er der mulighed for en lækker menu der består

Take-Away
WEEKENDMENUER

Hos La Bottega har du mulighed for at få en weekend menu. Som består af lækre forretter, hovedretter samt desserter. Disse varierer hver uge og du kan finde mere information samt oversigten hvilke Take-Away weekendmenuer er gældende ved at trykke på knappen nedenfor.