Ugemenu uge 7 og 8 (18. – 27. Februar) 2021

Alle bestillingerne skal forgå pr. mail

Vi gør vores bedste som altid for at sammensætte menuer til jer kære gæster. Den kommende weekend er der mulighed for en lækker menu, der består af en lækker forret, hovedret samt dessert med en god flaske vin til. Du kan læse mere om dette nedenfor, vi ses hos La Bottega.

Forret:

Antipasto misto della Bottega – Blandet forret bestående af forskelligt pålæg, Vitello Tonnato, Kylling salat med trøffel smag og peberrods dressing.

Mellemret:

Risotto alla Crema di Scampi – Risotto med Jomfruhummerbisque

Hovedret:

Straccetti di Manzo con Crema di Funghi – Skiver af Okse med Svampecreme , hertil råstegte Kartofler og Grøntsager

Dessert:

Delizia al Limone con Sorbetto agli Agrumi – Citron Delice med Citrusfrugt Sorbet.

2 Retter (Forret 1 – Hovedret): kr 220,-
3 Retter (Forret 1- Hovedret – Dessert): kr. 240,-
3 Retter (Forret 1 – Mellemret – Hovedret): kr 260,-
4 Retter (Forret 1- Mellemret – Hovedret – Dessert): kr 280,-

4 Kuverter med “vinmenu”: kr 1388,-
(Husk at oplyse, hvis de ønsker vinmenuen til de 4 kuverter)

Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:

Orvieto Classico “Santa Christina”

Barbazzale Rosso “Cottanera”

Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.

Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.

Bliv opdateret

Flere nyheder

Ugemenu 6. og 7. – Februar 2021

Alle bestillingerne skal forgå pr. mail Vi gør vores bedste som altid for at sammensætte menuer til jer kære gæster. Den kommende weekend er der

Take-Away
WEEKENDMENUER

Hos La Bottega har du mulighed for at få en weekend menu. Som består af lækre forretter, hovedretter samt desserter. Disse varierer hver uge og du kan finde mere information samt oversigten hvilke Take-Away weekendmenuer er gældende ved at trykke på knappen nedenfor.