Ugemenu uge 9 og 10 (04. – 10. Marts) 2021

Alle bestillingerne skal foregå pr. mail

Vi gør vores bedste som altid for at sammensætte menuer til jer kære gæster. Den kommende weekend er der mulighed for en lækker menu, der består af en lækker forret, hovedret samt dessert med en god flaske vin til. Du kan læse mere om dette nedenfor, vi ses hos La Bottega.

Forret:

Tartare di Manzo con Crema di Taleggio e Profumo di Tartufo – Tartar af Oksemørbrad med Creme af Taleggio og parfumeret med Trøffel

Mellemret:

Bombolotti ripieni di Baccalà Mantecato e Patate con Salsa al Pomodoro Piccante – Hjemmelavetfyldt Pasta med Torsk og Kartoffel, serveret med en let krydret Tomatsauce

Hovedret:

Petto di Maiale con Sua Salsa e Senape, Cipolla, Barbabietola e Patate – Confiteret Grisebryst med Egen Sauce og Sennep, hertil Syltede Rødløg, Rødbede og Kartoffel

Dessert:

Brownie con Nocciole e Gelato al Rhum – Brownie med hasselnødder og hjemmerørt Rom-iscreme.

2 Retter (Forret 1 – Hovedret): kr 220,-
3 Retter (Forret 1- Hovedret – Dessert): kr. 240,-
3 Retter (Forret 1 – Mellemret – Hovedret): kr 260,-
4 Retter (Forret 1- Mellemret – Hovedret – Dessert): kr 280,-

4 Kuverter med “vinmenu”: kr 1388,-
(Husk at oplyse, hvis de ønsker vinmenuen til de 4 kuverter)

Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:

Sauvignon Blanc/Favorita “Nada”

Vino Nobile di Montepulciano “La Ciarlana”

Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.

Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.

Bliv opdateret

Flere nyheder