Bestilling kan udelukkende foretages via mail, info@lalocanda.dk. Bestilling skal være os i hænde senest fredagen inden kl. 20:00.
Menuerne bliver udleveret, så man selv skal lave dem færdige derhjemme, og der følger instruktioner med. Afhentning er lørdag mellem kl. 16:00 og 18:00 på La Bottega, eller alternativt på et af vores opsamlingspunkter i løbet af dagen. Oplys, hvor du vil hente menuen, når du sender din bestilling.
Til opsamlingsstederne kan man, udover vores menuer, bestille alt fra vores take-away-kort, og her bliver retterne også udleveret, så man selv skal lave dem færdige hjemme.
Opsamlingsstederne om lørdagen er følgende:
15:00 – 15:30 Hasseris Gymnasium P-Plads (Hasserisvej 300, 9000, Aalborg)
16:00 – 16:30 Superbrugsen P-Plads (Havnegade 10, 9400, Nørresundby)
17:00 – 17:30 Samkørselspladsen på Th. Sauers Vej (9000, v/tilkørslen til E45 i begge retninger.)
Forret:
Tartare di Manzo con Creme di Bufala – Tartar af Oksemørbrad, serveret med Creme af Bøffelmozzarella og Friterede Kapers
Mellemret:
Spaghetti con Gamberoni all’Aglio e Prezzemolo – Hjemmelavet Spaghetti med Stegte Kæmperejer, lidt Chili, Persille og Cherrytomat.
Hovedret:
Saltimbocca alla Romana – Klassisk Kalveret fra Rom. Tynde skiver af Kalveinderlår fyldt med Skinke og Salvie, serveret i Hvidvin/Marsala Sauce. Hertil Peberfrugt og Råstegte Kartofler
Dessert:
Brownie al Cioccolato Bianco con Sorbetto all’Arancia Rossa – Brownie af Hvid Chokolade serveret med Sorbet af Blodappelsin.
Priser:
2 Retter (Forret – Hovedret): kr 240,-
3 Retter (Forret – Hovedret – Dessert): kr. 260,-
3 Retter (Forret – Mellemret – Hovedret): kr 280,-
4 Retter (Forret – Mellemret – Hovedret – Dessert): kr 300,-
Menuerne skal senest bestilles dagen inden, inden kl. 20:00. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.
Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.