Ugemenu uge 19 og 20 (13. 05 – 19. 05) 2021

Alle bestillingerne skal foregå pr. mail

Vi gør vores bedste som altid for at sammensætte menuer til jer kære gæster. Den kommende uge (Torsdag – Onsdag) er der mulighed for en lækker menu, der består af en lækker forret, mellemret, hovedret samt dessert, evt. med en god flaske vin til. Du kan læse mere om dette nedenfor, vi ses hos La Bottega. (PS: Husk vi holder lukket om søndagen).

Forret:

Asparagi Bianchi con Scampi e sua Bisque – Hvide Asparges med Jomfruhummer og Jomfruhummerbisque

Mellemret:

Tagliatelle con Pesto alla Genovese, Patate e Fagiolini – Hjemmelavet Pasta med Basilikumpesto, Kartoffel og Bønner

Hovedret:

Filetto di Manzo con Peperoni e Salsa al Pepe Verde e Whisky – Oksemørbrad med Grøn Peber Sauce, Råstegte Kartofler og Gratineret Squash

Dessert:

Tiramisù – Tiramisù

2 Retter (Forret 1 – Hovedret): kr 220,-
3 Retter (Forret 1- Hovedret – Dessert): kr. 240,-
3 Retter (Forret 1 – Mellemret – Hovedret): kr 260,-
4 Retter (Forret 1- Mellemret – Hovedret – Dessert): kr 280,-

4 Kuverter med “vinmenu”: kr 1388,-
(Husk at oplyse, hvis de ønsker vinmenuen til de 4 kuverter)

Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:

Sauvignon Blanc, Piemonte, “Nada”

Chianti Classico “Rocca di Montegrossi”

Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.

Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.

Bliv opdateret

Flere nyheder

Påskeferie

Påske
menu

Påskeferien 2021

Påskeferien er landet, og det er vores Påskemenu også. Du kan se den ved at trykke på knappen nedenfor.

Vi går opmærksom på at vi holder LUKKET Skærtorsdag, Langfredag, samt 1. og 2. påskedag.