Ugemenu uge 18 og 19 (06. 05 – 12. 05) 2021

Alle bestillingerne skal foregå pr. mail

Vi gør vores bedste som altid for at sammensætte menuer til jer kære gæster. Den kommende uge (Torsdag – Onsdag) er der mulighed for en lækker menu, der består af en lækker forret, mellemret, hovedret samt dessert, evt. med en god flaske vin til. Du kan læse mere om dette nedenfor, vi ses hos La Bottega. (PS: Husk vi holder lukket om søndagen).

Forret:

Carpaccio di Bresaola con Crema di Ricotta al Limone e Pesto di Rucola – Carpaccio af Bresaola med Ricotta tilsmagt citron og Rucolapesto

Mellemret:

Spaghetti Verdi al Gorgonzola e Tartufo – Hjemmelavet Spaghetti med Spinat, serveret med Gorgonzola og Trøffel

Hovedret:

Filetto di Manzo con Peperoni e Salsa al Madeira – Oksemørbrad med Peberfrugter og Madeirasauce, hertil råstegte Kartofler

Dessert:

Pannacotta al Frutto della Passione – Passionsfrugt Pannacotta

2 Retter (Forret 1 – Hovedret): kr 220,-
3 Retter (Forret 1- Hovedret – Dessert): kr. 240,-
3 Retter (Forret 1 – Mellemret – Hovedret): kr 260,-
4 Retter (Forret 1- Mellemret – Hovedret – Dessert): kr 280,-

4 Kuverter med “vinmenu”: kr 1388,-
(Husk at oplyse, hvis de ønsker vinmenuen til de 4 kuverter)

Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:

Barbazzale Bianco, Etna Sicilien, “Cottanera”

Chianti Colli Fiorentine “Badia a Corte”

Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.

Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.

Bliv opdateret

Flere nyheder

Påskeferie

Påske
menu

Påskeferien 2021

Påskeferien er landet, og det er vores Påskemenu også. Du kan se den ved at trykke på knappen nedenfor.

Vi går opmærksom på at vi holder LUKKET Skærtorsdag, Langfredag, samt 1. og 2. påskedag.