Ugemenu uge 17 og 18 (29. 04 – 05. 05) 2021

Alle bestillingerne skal foregå pr. mail

Vi gør vores bedste som altid for at sammensætte menuer til jer kære gæster. Den kommende uge (Torsdag – Onsdag) er der mulighed for en lækker menu, der består af en lækker forret, mellemret, hovedret samt dessert, evt. med en god flaske vin til. Du kan læse mere om dette nedenfor, vi ses hos La Bottega. (PS: Husk vi holder lukket om søndagen).

Forret:

Vitello Tonnato – Vitello Tonnato (Rosastegt kalveinderlår med kapers og tunsauce)

Mellemret:

Bombolotti ripieni di Merluzzo con Salsa di Olio, Aglio e Zucchine. – Hjemmelavet pasta fyldt med Torsk, hertil sauce a olivenolie, hvidløg og squash

Hovedret:

Petto d’Anatra con Fantasia di Tuberi – Andebryst med variation af Rodfrugter, egen Sauce og Kartofler.

Dessert:

Maritozzi con Gelato alla Delizia di Limone – Italiensk sød Brioche med Flødeskum, Citron og Pistasche

2 Retter (Forret 1 – Hovedret): kr 220,-
3 Retter (Forret 1- Hovedret – Dessert): kr. 240,-
3 Retter (Forret 1 – Mellemret – Hovedret): kr 260,-
4 Retter (Forret 1- Mellemret – Hovedret – Dessert): kr 280,-

4 Kuverter med “vinmenu”: kr 1388,-
(Husk at oplyse, hvis de ønsker vinmenuen til de 4 kuverter)

Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:

Barbazzale Bianco, Etna Sicilien, “Cottanera”

Chianti Colli Fiorentine “Badia a Corte”

Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.

Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.

Bliv opdateret

Flere nyheder

Påskeferie

Påske
menu

Påskeferien 2021

Påskeferien er landet, og det er vores Påskemenu også. Du kan se den ved at trykke på knappen nedenfor.

Vi går opmærksom på at vi holder LUKKET Skærtorsdag, Langfredag, samt 1. og 2. påskedag.