Ugemenu uge 16 og 17 (22. – 28. April) 2021

Alle bestillingerne skal foregå pr. mail

Vi gør vores bedste som altid for at sammensætte menuer til jer kære gæster. Den kommende uge (Torsdag – Onsdag) er der mulighed for en lækker menu, der består af en lækker forret, mellemret, hovedret samt dessert, evt. med en god flaske vin til. Du kan læse mere om dette nedenfor, vi ses hos La Bottega. (PS: Husk vi holder lukket om søndagen).

Forret:

Salmone affumicato con Insalata di Asparagi e Senape – Varmrøget Laks med Salat af Asparges og Sennepsdressing

Mellemret:

Risi e Bisi – Klassisk Venetiansk Risotto, Baseret på Ærter

Hovedret:

Scaloppine al Marsala con Cannellone alla Parmigiana – Kalveinderlår med Marsala-Sauce, Cannelone alla Parmigiana og Kartofler.

Dessert:

Tortino di Ricotta e Pere – Ricottakage med Pære

2 Retter (Forret 1 – Hovedret): kr 220,-
3 Retter (Forret 1- Hovedret – Dessert): kr. 240,-
3 Retter (Forret 1 – Mellemret – Hovedret): kr 260,-
4 Retter (Forret 1- Mellemret – Hovedret – Dessert): kr 280,-

4 Kuverter med “vinmenu”: kr 1388,-
(Husk at oplyse, hvis de ønsker vinmenuen til de 4 kuverter)

Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:

Barbazzale Bianco, Etna Sicilien, “Cottanera”

Chianti Colli Fiorentine “Badia a Corte”

Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.

Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.

Bliv opdateret

Flere nyheder

Påskeferie

Påske
menu

Påskeferien 2021

Påskeferien er landet, og det er vores Påskemenu også. Du kan se den ved at trykke på knappen nedenfor.

Vi går opmærksom på at vi holder LUKKET Skærtorsdag, Langfredag, samt 1. og 2. påskedag.