Ugemenu uge 15 og 16 (15. – 21. April) 2021

Alle bestillingerne skal foregå pr. mail

Vi gør vores bedste som altid for at sammensætte menuer til jer kære gæster. Den kommende uge (Torsdag – Onsdag) er der mulighed for en lækker menu, der består af en lækker forret, mellemret, hovedret samt dessert, evt. med en god flaske vin til. Du kan læse mere om dette nedenfor, vi ses hos La Bottega. (PS: Husk vi holder lukket om søndagen).

Forret:

Meluzzo con Variazione di Piselli – Stegt Torsk med Variation af Ærter

Mellemret:

Spaghetti con Asparagi e Cozze – Hjemmelavet Spaghetti med Blåmuslinger og Variation af Ærter

Hovedret:

Tagliata di Manzo con Radicchio e Gorgonzola – Rib-eye med Radicchio-salat, Gorgonzola og Kartofler.

Dessert:

Torta di Cioccolato con Gelato di Vaniglia – Chokoladekage med hjemmelavet Vanille-is

2 Retter (Forret 1 – Hovedret): kr 220,-
3 Retter (Forret 1- Hovedret – Dessert): kr. 240,-
3 Retter (Forret 1 – Mellemret – Hovedret): kr 260,-
4 Retter (Forret 1- Mellemret – Hovedret – Dessert): kr 280,-

4 Kuverter med “vinmenu”: kr 1388,-
(Husk at oplyse, hvis de ønsker vinmenuen til de 4 kuverter)

Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:

Barbazzale Bianco, Etna Sicilien, “Cottanera”

Chianti Colli Fiorentine “Badia a Corte”

Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.

Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.

Bliv opdateret

Flere nyheder

Påskeferie

Påske
menu

Påskeferien 2021

Påskeferien er landet, og det er vores Påskemenu også. Du kan se den ved at trykke på knappen nedenfor.

Vi går opmærksom på at vi holder LUKKET Skærtorsdag, Langfredag, samt 1. og 2. påskedag.