Ugemenu uge 14 og 15 (07. – 13. April) 2021

Alle bestillingerne skal foregå pr. mail

Vi gør vores bedste som altid for at sammensætte menuer til jer kære gæster. Den kommende uge (Torsdag – Onsdag) er der mulighed for en lækker menu, der består af en lækker forret, mellemret, hovedret samt dessert, evt. med en god flaske vin til. Du kan læse mere om dette nedenfor, vi ses hos La Bottega. (PS: Husk vi holder lukket om søndagen).

Forret:

Antipasto Misto della Casa – “Tapas”-tallerken med masser af forskellige kolde lækkerier

Mellemret:

Strozzapreti con Ragù di Carne – Hjemmelavet Strozzapreti (Præstekvæler) pasta med kraftig Tomatsauce med stykker af Kød

Hovedret:

Petto di Faraone con Vellutata di Rafano – Sous-vide tilberedt Perlehønebryst med Velouté af Peberrod, Asparges og Kartofler.

Dessert:

Tortina con Lemon-curd con Gelato allo Yoghurt – Tærte med Lemon-curd, hertil Hjemmelavet Joghurt-is

2 Retter (Forret 1 – Hovedret): kr 220,-
3 Retter (Forret 1- Hovedret – Dessert): kr. 240,-
3 Retter (Forret 1 – Mellemret – Hovedret): kr 260,-
4 Retter (Forret 1- Mellemret – Hovedret – Dessert): kr 280,-

4 Kuverter med “vinmenu”: kr 1388,-
(Husk at oplyse, hvis de ønsker vinmenuen til de 4 kuverter)

Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:

Langhe Rosato “Birbetta” Cav. Canonica

Barbera d’Alba – Angelo Pastura

Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.

Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.

Bliv opdateret

Flere nyheder