Alle bestillingerne skal foregå pr. mail
Vi gør vores bedste som altid for at sammensætte menuer til jer kære gæster. Den kommende uge (Torsdag – Onsdag) er der mulighed for en lækker menu, der består af en lækker forret, mellemret, hovedret samt dessert, evt. med en god flaske vin til. Du kan læse mere om dette nedenfor, vi ses hos La Bottega. (PS: Husk vi holder lukket om søndagen).
Forret:
Tartare di Manzo con Crema di Raschera – Tartar af Oksemørbrad med Creme af Raschera-Ost
Mellemret:
Risotto con Bisque di Scampi – Risotto med Jomfruhummer Bisque
Hovedret:
Petto di Maiale con Variazione di Cipolla – Confiteret Grisebryst med Egen Sauce, Variation af Løg og Kartofler.
Dessert:
Profiterole con Gelato al Vaniglia e Rhum – Vandbakkelse (Profiterole) med Hjemmelavet Rom/Vanille is
2 Retter (Forret 1 – Hovedret): kr 220,-
3 Retter (Forret 1- Hovedret – Dessert): kr. 240,-
3 Retter (Forret 1 – Mellemret – Hovedret): kr 260,-
4 Retter (Forret 1- Mellemret – Hovedret – Dessert): kr 280,-4 Kuverter med “vinmenu”: kr 1388,-
(Husk at oplyse, hvis de ønsker vinmenuen til de 4 kuverter)
Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:
Langhe Rosato “Birbetta” Cav. Canonica
Barbera d’Alba – Angelo Pastura
Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.
Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.