Ugemenu uge 11 og 12 (18. – 24. Marts) 2021

Alle bestillingerne skal foregå pr. mail

Vi gør vores bedste som altid for at sammensætte menuer til jer kære gæster. Den kommende uge (Torsdag – Onsdag) er der mulighed for en lækker menu, der består af en lækker forret, hovedret samt dessert, evt. med en god flaske vin til. Du kan læse mere om dette nedenfor, vi ses hos La Bottega. (PS: Husk vi holder lukket om søndagen).

Forret:

Carpaccio di Bresaola con Rucola, Parmigiano é Dressing di Tartufo – Carpaccio af Bresaola med Rucola, Parmigiano og Trøffel-Dressing

Mellemret:

Pasta al Salmone con Vodka – Pasta med Lakse/Vodka sauce

Hovedret:

Straccetti di Manzo con Funghi Porcini – Tynde skiver af Okse, serveret med Karl-Johan svampe og Kartofler

Dessert:

Torta Mimosa – Klassisk italiensk kage med Chantilly-Creme og Citron

2 Retter (Forret 1 – Hovedret): kr 220,-
3 Retter (Forret 1- Hovedret – Dessert): kr. 240,-
3 Retter (Forret 1 – Mellemret – Hovedret): kr 260,-
4 Retter (Forret 1- Mellemret – Hovedret – Dessert): kr 280,-

4 Kuverter med “vinmenu”: kr 1388,-
(Husk at oplyse, hvis de ønsker vinmenuen til de 4 kuverter)

Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:

Langhe Rosato “Birbetta” Cav. Canonica

Barbera d’Alba – Angelo Pastura

Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.

Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.

Bliv opdateret

Flere nyheder

Påskeferie

Påske
menu

Påskeferien 2021

Påskeferien er landet, og det er vores Påskemenu også. Du kan se den ved at trykke på knappen nedenfor.

Vi går opmærksom på at vi holder LUKKET Skærtorsdag, Langfredag, samt 1. og 2. påskedag.