Ugemenu uge 10 og 11 (11. – 17. Marts) 2021

Alle bestillingerne skal foregå pr. mail

Vi gør vores bedste som altid for at sammensætte menuer til jer kære gæster. Den kommende uge (Torsdag – Onsdag) er der mulighed for en lækker menu, der består af en lækker forret, hovedret samt dessert, evt. med en god flaske vin til. Du kan læse mere om dette nedenfor, vi ses hos La Bottega. (PS: Husk vi holder lukket om søndagen).

Forret:

Fagottini di Melanzana – Klassisk italiensk ret, med Aubergine, Parmigiano, Basilikum, Tomat og Mozzarella

Mellemret:

Tagliatelle al Faraona – Hjemmelavet Tagliatelle-pasta med Gammeldags hvis Ragù af Perlehøne

Hovedret:

Saltimbocca alla Romana – Tynde skiver af Kalveinderlår, fyldt med Skinke og Salvie, serveret med Marsalasauce, Peberfrugt og Kartofler

Dessert:

Brioche alla Siciliana con Gelato al Pistacchio – Siciliansk Brioche med hjemmelavet Pistacieis

2 Retter (Forret 1 – Hovedret): kr 220,-
3 Retter (Forret 1- Hovedret – Dessert): kr. 240,-
3 Retter (Forret 1 – Mellemret – Hovedret): kr 260,-
4 Retter (Forret 1- Mellemret – Hovedret – Dessert): kr 280,-

4 Kuverter med “vinmenu”: kr 1388,-
(Husk at oplyse, hvis de ønsker vinmenuen til de 4 kuverter)

Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:

Langhe Rosato “Birbetta” Cav. Canonica

Chianti Colli Fiorentine – Torre a Cona

Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.

Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.

Bliv opdateret

Flere nyheder

Påskeferie

Påske
menu

Påskeferien 2021

Påskeferien er landet, og det er vores Påskemenu også. Du kan se den ved at trykke på knappen nedenfor.

Vi går opmærksom på at vi holder LUKKET Skærtorsdag, Langfredag, samt 1. og 2. påskedag.