Ugemenu 6. og 7. – Februar 2021

Alle bestillingerne skal forgå pr. mail

Vi gør vores bedste som altid for at sammensætte menuer til jer kære gæster. Den kommende weekend er der mulighed for en lækker menu, der består af en lækker forret, hovedret samt dessert med en god flaske vin til. Du kan læse mere om dette nedenfor, vi ses hos La Bottega.

Forret:

Antipasto misto della Bottega – Blandet forret bestående af forskellige pålægge, Vitello Tonnato, Kylling salat med trøffel smage og peberrod dressing,

Mellemret:

Zuppetta di pesce con cavolo Romanesco – Typisk romersk fiske suppe. Klar fiske suppe med fisk og  Romanesco kål (lidt spicy)

Hovedret:

Filetto di Manzo con sua salsa e funghi misti – Oksemørbrad med egen sauce og blandet svampe, hertil råstegt kartofler

Dessert:

Gâteau Marcel con gelato alla vaniglia – Klassisk Gateaú Marcel, med hjemmelavet vanilje is.

2 Retter (Forret 1 – Hovedret): kr 220,-
3 Retter (Forret 1- Hovedret – Dessert): kr. 240,-
3 Retter (Forret 1 – Mellemret – Hovedret): kr 260,-
4 Retter (Forret 1- Mellemret – Hovedret – Dessert): kr 280,-

4 Kuverter med “vinmenu”: kr 1388,-
(Husk at oplyse, hvis de ønsker vinmenuen til de 4 kuverter)

Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:

Orvieto Classico “Santa Christina”
Barbazzale Rosso “Cottanera

Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.

Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.

Bliv opdateret

Flere nyheder