Ugemenu 5 og 6 – Februar 2021

Alle bestillingerne skal forgå pr. mail

Vi gør vores bedste som altid for at sammensætte menuer til jer kære gæster. Den kommende weekend er der mulighed for en lækker menu, der består af en lækker forret, hovedret samt dessert med en god flaske vin til. Du kan læse mere om dette nedenfor, vi ses hos La Bottega.

Forret:

Carpaccio di Bresaola con crema di ricotta al limone, pesto alla rucola e parmigiano – Bresaola carpaccio med ricotta creme tilsmagte med citron, rucola pesto og parmesan

Mellemret:

Bombolotti con merluzzo e patate, in salsa piccante ed erbe – Hjemmelavet fyldt pasta med braiseret torsk sammen med kartofler, serveret i krydre smørsauce med frisk herbs

Hovedret:

Stinco di vitella brasato con puré al parmigiano e sua salsa – Braiseret kalveskank, serveret med egen sauce og kartoffelmos

Dessert:

Browni bianco alle mandorle ed arancio – Hvide browni med mandler og smagte med appelsin, hertil hjemmelavet rød appelsin sorbet-is

2 Retter (Forret 1 – Hovedret): kr 220,-
3 Retter (Forret 1- Hovedret – Dessert): kr. 240,-
3 Retter (Forret 1 – Mellemret – Hovedret): kr 260,-
4 Retter (Forret 1- Mellemret – Hovedret – Dessert): kr 280,-

4 Kuverter med “vinmenu”: kr 1388,-
(Husk at oplyse, hvis de ønsker vinmenuen til de 4 kuverter)

Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:

Orvieto Classico “Santa Christina”
Barbazzale Rosso “Cottanera

Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.

Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.

Bliv opdateret

Flere nyheder

Take-Away
WEEKENDMENUER

Hos La Bottega har du mulighed for at få en weekend menu. Som består af lækre forretter, hovedretter samt desserter. Disse varierer hver uge og du kan finde mere information samt oversigten hvilke Take-Away weekendmenuer er gældende ved at trykke på knappen nedenfor.