Påskemenu

Alle bestillingerne skal foregå pr. mail

Vi gør vores bedste som altid for at sammensætte menuer til jer kære gæster.

Disse menuer er tilgængelige fra tirsdag d. 30/03, og kan hentes ind til og med onsdag d. 31.03 samt Lørdag d. 03/04.
Menuerne kan afhentes hos La Bottega eller ved de sædvanlige opsamlingspunkter som du kan se her
Derudover skal der gerne gøres opmærksom på, at vi i påsken holder lukket: Skærtorsdag, Langfredag, samt 1. og 2. påskedag.

Forret:

Uova, Asparagi, dressing Tartufo e Senape – Æg, Asparges og Trøffel/Senneps dressing

Mellemret:

Bombolotti ripieni di Merluzzo e Patate con Piselli, Burro ed Erbe – Bombolotti fyldt med Torsk og Kartoffel, serveret med Ærter, Smør og Krydderurter

Hovedret:

Carré d’Agnello con Sua Salsa – Lammekrone med Egen Sauce, Kartofler og Svampe.

Dessert:

Torta di Carote con Gelato di Zafferano e Acqua di Rose – Gulerodskage med hjemmelavet Is på Safran og Rosenvand

2 Retter (Forret 1 – Hovedret): kr 220,-
3 Retter (Forret 1- Hovedret – Dessert): kr. 240,-
3 Retter (Forret 1 – Mellemret – Hovedret): kr 260,-
4 Retter (Forret 1- Mellemret – Hovedret – Dessert): kr 280,-

4 Kuverter med “vinmenu”: kr 1388,-
(Husk at oplyse, hvis de ønsker vinmenuen til de 4 kuverter)

Ved bestilling af minimum 4 kuverter tilbyder vi at sætte vin til forret og hovedret, i denne uge vil det være:

Langhe Rosato “Birbetta” Cav. Canonica

Barbera d’Alba – Angelo Pastura

Menuerne gøres selv færdige derhjemme.

Menuerne skal helst bestilles dagen inden, ellers aller senest kl. 12 på selve dagen. Du kan læse mere om dette samt meget mere lige her.

Vi ønsker jer alle en fantastisk Påskeferie

Der skal tages forbehold for tastefejl og ændringer.

Bliv opdateret

Flere nyheder